Mindfulnesstraining tussen Sneek en Leeuwarden

Welkom op de website van 8je- praktijk voor mindfulnesstraining. Mindfulness betekent aandachtig, opmerkzaam zijn. Met deze training leer je bewust omgaan met stress en spanning kom je meer ‘aan het stuur te zitten’ van je eigen denken en emoties. Een goede mindfulnesstraining kan het verschil maken bij: burnout,  genieten, somberheid, depressie, stress, balans, chonische pijn, verslaving, ontspannen, angst-en paniekaanvallen.
De eerstvolgende mindfulnesstrainingen starten op maandagochtend 8 januari  en woensdagavond 17 januari. Direct bellen

Met een ‘goede mindfulnesstraining’ wordt bedoeld een MBSR training (Mindfulness Based Stres Reduction) gegeven door een MBSR trainer categorie 1 aangesloten bij de beroepsvereniging VMBN. Onderzoek laat zien dat deze training effectief is in veel situaties. De training zorgt voor meer kwaliteit van leven en verandert het cognitief en neurobiologisch functioneren. De manier waarop iemand zichzelf ziet en naar de wereld kijkt en daarop reageert, verandert. Het geleerde in de training heeft dan ook een brede werkzaamheid.

De zelfcompassie-training sluit aan  op de mindfulnesstraining en richt zich mn op het versterken van: vriendelijk zijn voor jezelf, emotionele veerkracht en persoonlijke groei. De eerstvolgende zelfcompassie training zal naar verwachting starten begin 2018.

Als je na een training een steuntje in de rug wilt houden, zijn er meerdere mogelijkheden. Lees verder>
‘Past mindfulness  wol by ús nuchtere Friezen’ was de vraag van Omrop Fryslan aan Eef Heinhuis. Klik hier om het interview te horen>>