Mindfulnesstraining tussen Sneek en Leeuwarden

Welkom op de website van 8je- praktijk voor mindfulnesstraining. Mindfulness betekent aandachtig, opmerkzaam zijn. Met deze training leer je bewust omgaan met stress en spanning kom je meer ‘aan het stuur te zitten’ van je eigen denken en emoties. De eerstvolgende mindfulnesstraining start op 2 mei. Een goede mindfulnesstraining kan het verschil maken bij: burnout,  genieten, somberheid, depressie, stress, balans, chonische pijn, verslaving, ontspannen, angst-en paniekaanvallen.

Met een ‘goede mindfulnesstraining’ wordt bedoeld een MBSR training (Mindfulness Based Stres Reduction) gegeven door een MBSR trainer categorie 1 aangesloten bij de beroepsvereniging VMBN. Onderzoek laat zien dat deze training effectief is in veel situaties. De training zorgt voor meer kwaliteit van leven en verandert het cognitief en neurobiologisch functioneren. De manier waarop iemand zichzelf ziet en naar de wereld kijkt en daarop reageert, verandert. Het geleerde in de training heeft dan ook een brede werkzaamheid.

Woensdagavond  3 mei
start weer een zelfcompassie-training. De training sluit aan  op de mindfulnesstraining en richt zich mn op het versterken van: vriendelijk zijn voor jezelf, emotionele veerkracht en persoonlijke groei.

Als je na een training een steuntje in de rug wilt houden, zijn er meerdere mogelijkheden.  Lees verder >   8je- was te zien bij RTL4 in het programma Lifestyle Experience. Wil je deze opname bekijken, klik dan hier. Ook bij Omrop Fryslan was mindfulness onderwerp van gesprek. ‘Past mindfulness  wol by ús nuchtere Friezen’ was de vraag aan Eef Heinhuis. Klik hier om het interview te horen>> Vriendelijk zijn tegen jezelf kun je leren! Voor direct bellen klik svp hier.

mindfulness-wie mindfulness-trainingen mindfulness-agenda mindfulness-contact